Albumina BASSO, czyli odcukrzone białko w proszku wysokopieniste, to przełom w dziedzinie zdrowej żywności i suplementacji. Dzięki zaawansowanej technologii produkcji, BASSO oferuje produkt o obniżonej zawartości cukru, który doskonale sprawdza się jako składnik odżywek białkowych, zdrowych przekąsek i dietetycznych wypieków. To doskonały wybór dla osób aktywnych fizycznie i dbających o linię, które nie chcą rezygnować z wysokiej jakości produktów w swojej diecie.

Oferta firmy:
Produkcja:
Jaja w proszku
Żółtko w proszku
Białko w proszku
Białko w proszku wysokopieniste
Albumina – odcukrzone białko w proszku wysokopieniste
Masa jajowa płynna pasteryzowana
Białko płynne pasteryzowane
Żółtko płynne pasteryzowane
Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno – Spożywczego Basso Sp. z o.o. istnieje od 1991 r. Basso to firma prywatna w całości oparta na polskim kapitale. Na bazie wieloletnich i bogatych doświadczeń oraz kompleksowej wiedzy dotyczącej branży jajczarskiej w 1997 r. stworzyliśmy Zakład Przetwórstwa Jaj, który do dziś jest zlokalizowany w Gołkowicach Dolnych.